Am trăit o revelaţie

Mânceacas, din ce generaţie fac parte! Fraţi români care vă bazaţi pe ipoteticul sprijin pe care vi-l vom oferi noi, şoimii patriei, pregătiţi-vă pentru prăpădul ce va urma. Nici nu veţi ştii ce v-a lovit când veţi realiza că aţi ajuns la cheremul unora dintre noi. Un exemplu corect elocvent şi, de altfel, excelent pentru a ilustra tinerii noştri stejărei ar fi Alice. Vă întrebaţi desigur cine este această Alice de care vorbesc eu aici. Poate unii dintre voi o ştiţi. Poate unii dintre acei cunoscători consideră inteligenţa acestei retar… ăstaaa, rebele, ca fiind ieşită din comun. Pentru acei înceţoşaţi, din care şi eu, până de curând, ruşinos făceam parte, vă informez că Alice e o tânără vlăstăreasă a acestei ţărişoare care are un… canal. Nu, nu de canalizare, deşi tinde să se transforme într-unul. Domnişoara este înfăţişată mai jos,

iar video-blogul, căci aşa se cheamă, se găseşte aici. Pentru cei mai puţin atenţi, vă precizez faptul că acest proiect este susţinut de… de… daaa… daaaaa… PROsTV. Suprinşi? Not at all! La ce te poţi aştepta de la un manelist ca Sârbu? Desigur, la adolescente trepanate erudite puse să sintetizeze 3 pagini din DEX pe seară. Mult succes pe viitor domnu’ Sârbu! Vă pricepeţi!

Uitasem să precizez că ador cum o semidoctă precum Alice ajunge domnule o adevărată formatoare de opinie. Dintr-odată, tot şi numai ce spune Alice este hot, glossy, fancy. Vrei ca viaţa ta să devină dintr-un foc importantă? Apelează cu încredere la Alice. Va vorbi despre tine scărpinându-se în nas, iar hoardele de internauţi te vor transforma într-un superstar. Dacă mai şi râgâie o dată, vei avea rezervare permanentă pe Dorobanţi. Ce ziceam? A, da… succes!

Avertisment: paroxismul la care sunt duse cotele prostiei din unele clipuri  poate provoca leziuni fizice grave!

3 comentarii

Din categoria Jenibil, dar irezistibil, Personal

3 răspunsuri la „Am trăit o revelaţie

  1. kr!s

    Da, dar in timp ce tu te vei chinui la programe in C++ acolo la Iasi, ea [cu tot cu parul cel albastru] va da de 3 ori din gura si va lua poate dublu ca tine. Eh?

  2. Nu e cel mai fericit caz de înţelepciune, da’ e bună. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s