Velcam tu ză lend ăv ciois

Îmi place să spun că trăiesc din turism. Sună pompos al dracu. Astă-vară sufeream nespus la ştirile privind situaţia dezastruoasă a litoralului românesc în opoziţie cu paradisul montan carpatin.

În Urbea X există hoteluri de 4 stele la fel cum şi la munte există şoproane putrezite denumite oficial pensiuni. Stările de fapt ale celor două zone turistice sunt practic la fel, cu diferenţa că la munte e sezon tot anul, iar la mare doar două luni. De aici reies diferenţe MARI de capital ce se resimt în reclamă/P.R şi nu cum ar fi normal, în calitatea serviciilor oferite.

Anul ăsta observ însă o schimbare a opiniei mediatice universal valabilă şi acceptată. Muntele practic nu mai există la televizor, tot spaţiul media turistic fiind acaparat de litoral. În reportaje nu mai sunt filmate camere pline de igrasie, mucegai, plaje puţind de duhneala algelor, restaurante cu mâncare stricată, curve, peşti, hoţi şamd, iar bulgarii (să moară antena mea de bulgar M.B.) sug acadeaua şi se topesc precum îngheţata îmbăiată în razele solare de la malul Mării Negre.

Să fie din pricina Udrei, să nu fie… tu bi continuud (ca să închei în aceeaşi notă).

P.S.: Aştept o propunere indecentă la adresei blondei de la Palatul Victoria din partea cuiva…

Reclame

2 comentarii

Din categoria Personal

2 răspunsuri la „Velcam tu ză lend ăv ciois

  1. Scuze, abia acum am citit. Doar ştii ce i-aş face, nu? :)) Oricum ea a scos turismul din căcat, indiferent dacă ne place să recunoaştem sau nu. Şi comentariile de genul „cât şi ce a supt ca să ajungă acolo” sunt pe lângă subiect, de fapt ne ofticăm că nu avem noi funcţia de preşedinte, dacă mă-nţelegi, monşer. Hai baftă, poate ajung prin Mangalia vara asta!

  2. wikilife

    Te-ai cam lasat asteptat, draga domnule. Vino, vino… ne intalnim tus’trei la un suc (o luam si pe kris ca na’, se supara).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s