Hugo Weaving în The Hobbit

Nu, încă nu s-a aflat cine o să-l interpreteze pe descurcăreţul hobbit Bilbo, dar Guillermo del Toro a făcut ce-a făcut şi i-a convins pe Hugo Weaving, Ian McKellen şi Andy Serkis să revină în rolurile celebrilor Elrond, Gandalf şi Gollum. Intervievat de MTV (şi citat de comingsoon.net), del Toro a mărturisit că cei trei „îşi vor relua rolurile din trilogie”. Dacă ştim foarte bine ce rol important au Gandalf şi Gollum în cartea lui J.R.R. Tolkien, deocamdată nu se ştie cât va apărea Weaving, al cărui Elrond ar putea avea parte de o prezenţă mai consistentă în film decât în carte.

Despre ce e vorba în The Hobbit? Bilbo Baggins îşi părăseşte confortabilul bârlog şi, însoţit de un grup de pitici, porneşte spre Muntele Singuratic pentru a recupera din măruntaiele sale nepreţuita comoară furată de balaurul Samaug. Aparent neajutoratul Bilbo va trebui să înfrunte o mulţime de pericole şi să îndure nenumărate neajunsuri, dar va pune mâna între timp şi pe fantasticul Inel al puterii, cel în jurul căruia se vor da atâtea lupte în Pământul de mijloc câteva decenii mai târziu.

Aventurile lui Bilbo în căutarea Muntelui singuratic, precum şi concursul său de cimilituri cu Gollum, se vor regăsi în două filme, primul cu premiera programată în decembrie 2011, al doilea cu premiera în decembrie 2012.

Sursa: Cinemagia

Comentariu personal: Iupi!


Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Filme

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s