K-PAX

Pentru simpla plăcere de a sta tolănit cu faţa în sus ţinând un obiect de 300-400 de grame în mâna dreapta (măăă!), ca paravan între ochi şi făclia din tavan ador să citesc. De cele mai multe ori însă nu apuc să termin o carte şi trebuie să o iau de la capăt… deh, om de afaceri (biznisman).

Diferenţa între cărţi şi filme e ca între o prietenă (iubită) şi o curvă. Cu cea de-a doua variantă scapi şi mai ieftin, şi mai rapid, şi mai satisfăcut. Nu apuci să-i desfaci paginile sufletului dar chestia asta nu te supără pentru că ai desfăcut fermoarul, respectiv cutia DVD-ului. În plus, la cum domină pragmatismul mentalitatea generală umană, vrei să scapi cât mai repede şi cât mai satisfăcut. Un film cu curve e exact ce-ţi trebuie.

De unde am pornit şi unde am ajuns… Se termină cerneala aşa că o să mă mai cenzurez. La recomandarea lui Mirciulică Badea am văzut K-PAX. Proastă recomandare. În momentul în care cineva îţi spune că nu este un film pentru cei cu inimă slabă şi că l-a afectat atât de tare încât nu ar mai putea să-l revadă, apăi te aştepţi la ceva interesant. Dacă acel cineva este şi Mircică, apăi hă hă… te aştepţi la ceva fascinant. Când însă descoperi că este doar un alt film ca orice alt film începi să realizezi că mai bine îţi faci singur recomandări.

Dacă ar avea şi blogul ăsta ceva trafic mai intens, probabil că s-ar fi găsit câţiva lingăi K-PAX-ieni care să mă înjure cu precipitaţii. Deşi nu-mi tremură chiloţii o să fac precizarea că filmul e drăguţ, interesant, cu un mesaj transmis foarte frumos şi subtil, dar atât. Doar atât.

Iubiţi-vă mult!

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Filme

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s