Dacă minciuna are picioare scurte…

… atunci ipocrizia are obrazul gros. Extrem de gros. De când pășești în viață, pornești de la premisa că absolut nimeni nu dă doi bani pe tine și că orice ai încerca trebuie să reușești prin intermediul propriilor forțe. Toți își urmăresc interesul și efectiv li se frânge de tine. Dacă, cumva, tangențial și fără prea mult efort îți pot băga bețe în roate nu vor ezita nici o secundă. Știi asta, ești pe deplin conștient.

Ajungi să detești lumea în care trăiești în momentul în care întâlnești un jeg de om (general) care îți flegmează respectul de sine, îți calcă în picioare ideile tale despre lume și, mai ales, îți sodomizează principiile. Vine și îți spune: nu ți-e rușine, animalule, să faci Y? N-ai pic de respect pentru toată lumea care, deși ar vrea, se abține să facă acel Y? Ne-no-ro-ci-tu-le (fără Achime)! Să mori în chinuri, să fierbi în smoala fierbinte a cazanelor Luciferiene, să îți mănânce diavolii măruntaiele la micul dejun ș.a.

Peste trei ore vine și te anunță același jeg de om: vezi că eu o să fac Y. Păi nu te băteai tu cu pumnul în piept, mă jegule, cu tot cu moralitatea ta absentă? Nu erai tu ăla socially accepted pentru acel Y nefăcut? Ba  da, dar acum mi se rupe; trendul social s-a schimbat, și eu odată cu el am făcut la fel.

Cât de nesimțit să fii? Sincer. Cât de…

Reclame

2 comentarii

Din categoria Jenibil, dar irezistibil, Personal

2 răspunsuri la „Dacă minciuna are picioare scurte…

  1. magykhurin

    Articolele tale imi plac din ce in ce mai mult!! Daca vrei sa argumentez o fac: pt. ca arata o parte mai sadica a lumii… si tocmai de aceea mult mai interesanta! Oricum, vita se duce de rapa in draga noastra tarisoara! Deci mai am doar o optiune: Great Britain is waiting me! I hope so…

  2. Mulțumesc. Dacă pleci, ia-mă și pe mine, dacă pleci…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s