Seara răzgândirilor

Aș fi vrut să scriu despre manipulare intelectuală, despre gripa porcină, despre isteria vaccinării, despre corupție la nivel înalt și… scund, dar știu că ar fi fost degeaba.

Dacă aș fi venit și v-aș fi spus că 99% din cazurile de porcină date la TV sunt fabricate de redactori pesimiști pentru ca institutul Cantacuzino să-și vândă dozele de vaccin care expiră, că de fapt nimeni nu vă vrea binele și că orice vaccin slăbește și mai mult deja fragilul sistem imunitar uman făcându-vă ținte ușoare pentru viitorii viruși, că unul din pașii spre Guvern Unic Mondial este eradicarea unei uriași părți din populație pentru că, efectiv este prea multă, că de fapt ceea ce se dorește este o frică mondială (vezi terorismul), o panică ce vă transformă din oameni greu de controlat într-o masă amorfă de hoituri de carne doritoare de sănătate și viață veșnică, m-ați fi înjurat și mi-ați fi zis că delirez. Așa că tac.

Mergeți ACUM și faceți vaccinul vieții. Este singura șansă. Singura lor șansă.

Câteva componente ale vaccinului luate de pe blogul Corinei Negreanu:

  • Timerosalul

este o sare de mercur (cu aprox. 50% mercur) mai toxica decat mercurul singur.

În vaccin exista intr-o cantitate enorma, cantitate declarată de însăşi producători, exprimată în unităţi de măsură improprii pentru a părea cantitate neglijabilă (0,01% timerosal zic ei, când se stie ca ar trebui să exprime mercurul în “parts per billion” (ppb), unitate în care concentraţia maximă admisă este de 1 ppb în apa potabilă, iar într-o doză de vaccin este în cantitate de 100.000 ppb (echivalentul lui 0,01%). Cand un deseu are mai mult de 200 ppb mercur este considerat deseu toxic si necesita conditii speciale de evacuare, stocare si transport, iar daca un vaccin are 100.000 ppb timerosal (aprox. 50.000 ppb mercur) vi se pare normal sa-l injectam in copiii nostri? De ce?

  • Scualena

este un precursor de colesterol si hormoni steorizi (mineralocorticoizi , glucocorticoizi, androgeni, estrogeni si progesterone) . Scualena este produsa si de organism. Ca urmare a injectarii de scualena apar anticorpii la scualena; practic sistemul imunitar va reactiona impotriva unui component propriu extrem de important si implicit substantele ce sunt produse din acest component vor fi afectate. Impactul ar putea fi interesant: infertilitate, perturbarea tutror proceselor reglate de mineralocorticoizi si glucocorticoizi, boli autoimune in serie si, probabil, multe altele. Adevarul este ca NU STIE NIMENI CAT DE MARE VA FI IMPACTUL. Este doar clar ca va fi un impact imens, la inceput cu paralizii (GBS), decese, boli autoimune, iar problemele de fertilitate vor fi vizibile peste cativa ani buni.

Reclame

2 comentarii

Din categoria Teorica Conspiraţiunii

2 răspunsuri la „Seara răzgândirilor

  1. Kr!s

    Hai lasa vrajelile si prezinta-te maine cu cartea la mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s