Extratereştrii nu există

Panou de la Zona 51 (Area 51)

Panou de la Zona 51 (Area 51)

Totul e o mare minciună orchestrată impecabil şi secvenţial de americani şi… probabil, Hollywood în particular. Studiind adânc problema (da’ adânc rău, nu aşa), ajungi la concluzia că viaţa extraterestră este imposibilă. Matematic chiar. Nu mai vorbesc de logic. În plus, sutele de dovezi pe care ufologii le bagă la înaintare nu sunt altceva decât nişte făcături ordinare (uite pixelul albastru), nişte glume proaste ale unor bolnavi de acnee care-şi luau bătaie în liceu. Vor să iasă în evidenţă, însă posedă prea puţină dezvoltare intelectuală pentru a participa la bunul perfectul mers al civilizaţiei umane. Sunt, pe scurt, niște inutili, niște molecule de praf ale societății noastre democrate și oneste al cărei parcurs nu trebuie deranjat sub nicio formă.

Observ o unică divergenţă a opiniei exprimate, oriunde se porneşte o discuţie privind viaţa extraterestră:

 • Sunt unii care cred și zic da dom’le, normal că există pe un ton cât se poate de civilizat și politicos. Culmea, nu bat câmpii, ci aduc și probe care să le susțină poziția; unele sunt false, vreo două sunt linkuri către viruși nou-creați, dar mai sunt altele (destul de multe) care, din orice unghi le-ai privi, arată impecabil.
 • Pe de altă parte, acești unii nu sunt singuri pentru că n-ar mai fi o dezbatere ci un monolog plat (dar mult mai interesant). Li se opun în lupta către adevărul global și supremația ideii grupurile de fanatici religioși. Acei îndoctrinați în a striga Erezie! la fiecare gând divin fără tone de venerație.

M-am trezit la un moment dat că afirm sus și tare că religia e arma viitorului și că prin religie ne vor controla bancherii evrei la sfârșitul planului lor. Foarte convins de ideea mea, am gândit la rece câteva secunde și m-am contrazis. Bun, dar până la urmă, Biblia, Coranul și alte simboluri religioase ne învață să fim buni, să ne ajutăm și să ne respectăm reciproc să iubim și să ne prețuim aproapele etc. Doar că nu adaugă niște cuvinte esențiale: atâta timp cât e de-al nostru. Dacă se abate un pas de la dreapta interpretare a căii Domnului trebuie jupuit și aruncat la lei. Doar așa vom fi salvați. În particular, această interpretare a fost descifrată de oameni cu suflete atât de murdare și meschine încât prefer să gândesc singur și să dau un sens propriu învățăturilor (100% corecte) venite din partea divinității.

Revenind la tema OZN a articolului, am urmărit maratonul celor de la Descoperă.ro, Descoperă Extratereștrii din Noi, de unde îmi permit să selectez câteva poze. Explicații detaliate găsiți în articolele aferente pe care vă încurajez din toată inima să le citiți:

Tot de pe Descoperă am preluat două mostre de fanatism religios:

 • Mi se pare o nebunie ca prezentati astfel de idei si ca asociati numele lui Isus si a Sfintei Maria cu extraterestrii. Oamenii ar crede orice nebunie, numai pe Cel ce i-a creat nu vor sa-l creada. Va jucati cu lucruri sfinte. ABERATI!
 • Astea fac parte din programul de intoxicare globala ! lasati ne in pace !

Eu? Ce cred eu? Sunt născut și crescut ca un creștin ortodox cum ar veni. Ce am citit și momentele peste care s-au suprapus acele cărți/articole m-au făcut să refuz în a urma orbește un model impus. Nu sunt ateu, așa cum mă credea Răzvan :D. Îmi bazez existența spirituală pe o entitate energetică superioară care guvernează împlinirea destinelor ce ne sunt desemnate încă de la naștere. Consider Biblia o carte SF, dar cu aplicabilitate directă, în special în zona apocaliptică. Despre originea omului, cred că viața în general are o structură ciclică, noi autoreinventându-ne la câteva mii de ani prin călătorii în timp și/sau implantări de oameni ai viitorului din stații spațiale care să de exact impulsurile necesare. Astfel, trăim într-o imensă Zi a Cârtiței, sub supraveghere înaltă.

P.S.: „Cam mare risipa de spațiu ca să fim singuri în univers!” (Contact)

17 comentarii

Din categoria Teorica Conspiraţiunii

17 răspunsuri la „Extratereştrii nu există

 1. Pingback: Extratereştrii nu există - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Stufos subiect 😀
  Eu zic asa, entitati extraterestre ar putea sa existe, nu stiu daca si viata (extraeterestra) asa cum o cunoastem noi.Cred ca inca nu suntem in masura sa aflam un rasp.concret.Ia spre ex omul de astazi si du-l in urma cu 2000 de ani.La cata tehnologie poseda, cu siguranta ar aparea in biblia de astazi drept Isus, care „s-a arata oamenilor din neant , si a scos din tolba magica piatra divina , si tragandu-si mana peste ea, s-a auzit vocea Tatalui :”Alo!”..”:D.
  N-ar fi absolut nimic extraterestru, doar o desincronizare intre timp si spatiu.Despre Bilbile cred ca un om(chiar si atunci) indeajuns de destept si vizionar ar fi putut s-o scrie, sau in fine sa puna la cale ideea si bazele.Dar cred ca m-ai presus de toate conteaza efectul ei asupra societatii, de a-i da un rost, de a scoate din sihastrie sufletul si a pune oarece ordine in haos.Tind sa cred ca menirea ei a fost una buna initial, oamenii insa in timp au distorsionat-o si in numele ei si a religiei au savarsit fapte inacceptabile. Perfect puncat „daca e de-al nostru”, daca nu, tulai !
  Absolut de acord cu ciclitatea vietii si de aici te intreb: Unde este utilitatea ei? Moarte este imanenta vietii, omul nu are un scop predefinit nasterii lui(doar sa se bucure de viata = sa faca ce vrea) si in final de ce inca se mai autoalimenteaza aceasta ciclitate? Dintre toate elementele existente , omul este singurul (datorita constiintei) care poate exista inutil.
  Coreland cu ideea de dumnezeu si extraterestrii, daca as fi absolut si ideal, as fi la fel de inutil precum sunt om.
  Religia coreleaza dumnezeul cu „atotputernicul” dar doar in prezenta omului, altfel existenta sau inexistenta vreunui dumnezeu nu ar conta, caci nu ar exista cine sa perceapa prezenta sau lipsa.
  In final, revenind pe pamant 😀 ceva trebuie sa existe dincolo de terestru, caci apare intrebarea „cine?”.Pentru „eretici” este cine a creat prima particula de materie/antimaterie? Si chiar daca afla, intrebarea persista.Pentru credinciosi este „Cine l-a creat pe dumnezeu?”, ah dar evident credinciosii nu intreaba asa ceva, si chiar daca ar intreba si s-ar afla, intrebare persista.Pentru ca in final cred ca se ajunge la aceeasi ciclitate despre care vb si tu.
  Inchei prin : extraterestrii estista, dar inca nu i-am definit 😉

  p.s.: Scuze de „kilometraj”, dar un subiect interesant este un subiect interesant 😀

 3. Da’ ai scris nu glumă :D. După părerea mea viața, prin ciclicitatea ei, contribuie la dezvoltarea tehnologică și îmbogățirea bagajului spiritual la nivel planetar. Dacă nu suntem altceva decât trecutul unei civilizații apuse, atunci suntem doar niște cobai pe care se testează greșelile fatale pe care le-au comis atunci, demult. Cred cu tărie în extratereștrii. Nu cred însă deloc în „micii omuleți verzi” pe care-i vezi prin filme ci într-o rămășiță a unei civilizații umane de mult apusă care are cu siguranță o bază undeva în proximitatea noastră, ori sub scoarța Pământului (teoria Pământului Gol), ori pe Lună (teoria conform căreia în timpul misiunii Apollo, Neil Armstrong a raportat o adevărată flotă galactică pe fața nevăzută a Lunii). Uite că mi-am permis să-i definesc, măcar parțial. :D:D

 4. „După părerea mea viața, prin ciclicitatea ei, contribuie la dezvoltarea tehnologică și îmbogățirea bagajului spiritual la nivel planetar.”
  Vb de dezvoltare, insa privit concret (parerea mea), procesul de dezvoltare inseamna a utiliza prin varii moduri si pentru varii rezultate, resursele planetei.Asta inseamna ca pur teoretic prin dezvoltare doar se descopera ceea ce deja exista.Se iau modele din natura si se transpun in utilitati umane.Omul nu poate reinventa planeta, cel mult o poate descoperi.Cred dar ca planeta asta are un datum al ei desavarsit, absolut si ideal, ce nu mai are cum sa suporte imbogatire.Doar oamenii inca nu l-au descoperit in intregime.
  Daca vb de o civilizatie apusa, inseamna ca asta este si soarta noastra, prin urmare nu am invatat nimic din trecut, nici nu am avea cum , tocmai datorita ciclitatii – „Asa trebuie sa se repete mereu… Evolutie – Absolut – Disparitie ”
  Tu ce crezi?

  Sper ca nu devin agasant 😀

 5. Glumești? E o adevărată plăcere.
  Până la urmă ce e viața? În plan suprem, nici măcar o granulă de nisip în clepsidra universului. Insignifiantă și insesizabilă, dar prezentă și, ca orice grăunte de nisip, cu un rol (fie și el insignifiant, insesizabil, dar prezent). Luând însă în considerare timpul foarte scurt în care nu am reușit altceva decât să ne confirmăm soarta auto-distructivă, ne transformăm această implicare infimă într-una neglijabilă și chiar inexistentă. Referitor la viața terestră, Michael Crichton afirma: „Dacă s-ar comprima istoria vieţii pe Pământ în douăzeci şi patru de ore, atunci organismele pluricelulare ar fi apărut în ultimele douăsprezece ore, dinozaurii în ultima oră, primii oameni în ultimele patruzeci de secunde, iar omul modern cu mai puţin de o secundă în urmă.”

  Cred că Pământul este singura entitate capabilă să își modeleze soarta, să elimine și să adauge file de calendar oricând în bucla sa temporală, să elimine amenințările și să revină la o stare sigură oricând simte nevoia (vezi schimbarea polilor). Natura este perfectă, însuși dezechilibrul creat de om pornind o serie de fenomene care vor rezulta în reechilibrarea planetei, cu sau fără viață la momentul respectiv. Niciodată nu cred că piatra asta uriașă va putea fi destabilizată de niște paraziți superficiali.

  Prin evoluția noastră, ca specie, înțeleg sustragerea (măcar parțială) de la soarta apocaliptică ce ne-a fost scrisă. Dacă această sustragere nu ne va aparține, măcar să servească drept model pentru civilizațiile ce au fost sau ce vor fi. Unele ne urmăresc acum, altele ne vor cerceta poate peste mii de ani, noi vom trăi cu gândul că suntem unici, iar singurul scop pe care ni-l atribuim este (plin de scepticism) seminarul de mâine, sau serviciul la care tocmai am fost angajați.

  Văd altfel credința. Să crezi în ceva, cu tot sufletul tău. Primul nivel conceptual al Bibliei în niciun caz nu e definiția adevărului la care trebuie să ne închinăm cu toții. Cred că fiecare dintre noi, în momentul în care ne-am ridicat în două picioare, ne-am câștigat dreptul la un adevăr propriu, sprijinit sau nu de dovezi, ținut drept de un suflet puternic, de o credință de neclintit. Acest adevăr, fie că îl împărțim cu alții, fie că nu, ar trebui să ne ghideze în viață și să ne aducă un loc în Raiul energetic la care visăm cu toții.

  Hai că m-am lungit și eu :D.

 6. Hai ca n-am somn 😀
  Daca evolutia ar fi sa ne sustraga chiar si partial de la apocaliptic, nu mai putem vb de Rai, indiferent de tip .Raiul apare definit drept o secventa distincta si succesiva fata de cea a vietii.Daca secventa vietii ramane fara final, secventa Raiului ramane inaccesibila. – zic eu.

  Apropo de rai, m-au intrebat odata niste martori ai lui iehova :
  „Tu nu vrei sa ajungi in rai, sa atingi fericirea suprema si neconditionata si sa traiesti vesnic ?”
  Rasp. pe scurt :”Raiul este singurul „loc” in care fericirea nu exista!”
  – „Cum asa?”
  – Cat de fericita sunteti ca ma vedeti?
  -?!?@>#?@>
  -Daca n-ati vedea, acum a-ti avea ochii in lacrimi de bucurie? Dar bucuria asta ar disparea daca ne-am vedea pe vesnicie?” 😀

 7. 😆 😆 😆
  Păi chiar dacă civilizația umană nu își atinge finalul apocaliptic, noi, ca indivizi, tot murim și ajungem în Rai. Nu?

 8. Corect ! Am imbarligat doua ideii care aveau fiecare fagasul ei…cred ca de somn 😀

 9. Nu-i bai. 😀 Mi-a plăcut schimbul de replici. Mult mai constructiv decât un simplu post.

 10. Sorry ca raspund atat de-ntarziat la discutie :D. Despre extraterestrii cred c-ati zis voi doi mult mai mult decat as putea eu zice, nu ma pasioneaza neaparat subiectul, si nici nu prea am de gand sa imi ocup o pozitie categorica relativa la el :D. Sunt atat de multe pozitii luate, atatea marturii dubioase, unele sarlatanii demonstrate, altele neelucidate inca, asa un amalgam de informatie incat mai mult te-afunda-n nestiinta decat in descoperire. In orice caz, chiar saptamanile trecute intrasem si eu pe site-ul Descopera.ro si-am observat ca insista mult pe subiect. Cred ca doar pentru simplul fapt ca da bine, nu neaparat pentru ca intradevar ei cred in ceea ce spun.

 11. Peste 90% din articolele de pe Descoperă ar sta mai bine în paginile Libertatea sau CanCan. Mai sunt însă câteva care, deși păstrează același ton, merită abordate. Pe mine mă pasionează multitudinea de posibilități și faptul că 90% dintre ele sunt scoase din cărți SF, fără nicio urmă de adevăr. Ca și pe descoperă, însă, mai sunt câteva care par a avea puțin adevăr încât să te pună pe gânduri, dacă nu să îți schimbe părerile.

 12. „sunt nascut si crescut ca un crestin ortodox, cum ar venii”
  las-o balta ca ai legatura cu ortodoxia cum am io cu budismul zen. vezi ca in ortodoxie numele Mantuitorului se scrie asa; Iisus nu „Isus”. ce scrii tu e new-age pur.
  si extraterestrii sunt demoni-ingeri cazuti, pina si-un ateu precum Jacques Vallee si-a dat seama.
  daca Scriptura iti provoaca alergie, citeste aici;
  http://www.crossroad.to/Quotes/spirituality/aliens.html

 13. 1. Eşti un dobitoc.
  2. Dacă nu eşti în stare să pricepi o ironie, nu încerca să te dai mai inteligent că nu îţi iese neam.
  3. Chiar dacă mi se rupe în paişpe de părerea ta, citeşte mai atent postul. Nu eu am scris „Isus”, ci un utilizator al Descoperă.ro.
  Am îndeajunsă cultură în domeniul religios, încât să îmi pot forma o opinie diferită (măcar parţial) de aspectul general al religiei ortodoxe şi să o pot urma în viaţa şi în faptele mele de zi cu zi.

  Scriptura pe care o invoci tu este, pentru mine, cea mai tare carte SF posibilă. Singurul aspect sfânt al Bibliei este capacitatea ei de a strânge şi unii oamenii. Dacă tu invoci altceva, explică-mi de ce preoţii le spun enoriaşilor că dacă se apucă de citit Biblia şi nu o termină, vor avea parte de ghinioane, sau, în vocabularul lor, de ceasuri rele.

  Ăsta a fost un răspuns dat aşa, din reflex. Dacă tu chiar vrei să purtăm o discuţie (mai mult sau mai puţin aprinsă) nu mă deranjează, însă va trebui să renunţi la tonul ăsta de creştin superior, de ales al Domnului pentru a propovădui credinţa printre păgâni ca mine. Oferă respectul pe care îl pretinzi de la alţii.

 14. nu pretind respect de la entitati electronice,nu ma dau smerit in pustia sketica si mi se rupe in doo de insulte si de „cultura ta religioasa” neo-protestanta cu accente newage. habar n-ai de cum e treaba cu ortodoxia – n-am chef sa-ti fac yo acu’ catehismul pe net. vezi ca’i disponibil la download si ai si raspunsuri la toate intrebarile ce te macina -inclus aia cu „extraterestrii”. ateii macar sunt sinceri, cei ca tine o dati dupa visin. ipocritilor
  haipa

 15. Prietene, eşti exemplul perfect pentru a ilustra Creştinul în varianta sa cerebralo-igienizată de care vorbeam în postul de mai sus. Oameni ca tine umplu de bale ce li se scurg din colţul gurii sute de ani de evoluţie. De asemenea, eşti un dobitoc. În caz că uitasei, dobitocule.

 16. da asa-i , cum ti-ai dat seama? acu’ ma duc sa plang intr-un colt.
  btw esti destept foarte, sa treci pe la mine sa-ti dau niste pita cu gem.

 17. Florin

  eu zic ca 100% exista viata dincolo de pamant si nu cred ca contrazice faptul ca exista si Dumnezeu , religia Ortodoxa nu poate contrazice un astfel de fapt . Nu cred ca extrterestrii ar arata ca in filmele de la Holiwood , si un lucru este cert daca exista o civilizatie mult superioara noua, nu cred ca niste fiinte atat de evoluate ar recurge la violenta (…tematica rasa alien ce distruge pamantul) pentru ca violenta nu se naste din ratiune , iar ca sa poti ajunge la distante foarte imense (de ordinul ani lumina) rapid presupun ca ai nevoie de ceva inteligenta mult superioara noua.In cazul in care au ajuns deja aici in cel mai rau caz ne studiaza de la distanta , la fel cum ne uitam si noi la antilope si lei pe Discovery Chanel. Exista miliarde de galaxii in universul asta, ce cuprind o cantitate enorma de sisteme solare asa ca daca nu ai ajuns sa vezi cu ochii viata in afara pamnatului asta nu inseamna ca nu exista, si nu inseamna ca omul este singura specie inteligenta .

  Si daca tu zici ca Ortodoxia contrazice viata extraterestra da-mi un text din biblie care spune asta .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s