Viitor cu cap de mort (uriaşii din Bucegi)

Viitor cu cap de mort - Radu Cinamar

O, da! Cu ce să încep? Radu Cinamar are în prezent patru cărți publicate. Cine e Radu Cinamar? Puțini știu. Opinia general valabilă afirmă faptul că sub acest pseudonim publică un grup cu surse de informare sus-puse și de mare încredere. Citit invers, numele autorului devine Ramani cu dar, ramanii făcând parte din marea familie traco-dacică (mai multe detalii foarte interesante și relevante aici).

Viitor cu cap de mort ridică fruntea dintre miile de romane desconspiraționale prin relatarea unui eveniment unic în istoria țărișoarei noastre, o descoperire epocală care ar putea schima complet destinul omenirii. Conform acțiunii cărții, în anul 2003, în Munții Bucegi s-a descoperit un tunel ce pornea din inima muntelui și ducea către o sală gigantică, intrarea în tunel și sala în sine fiind protejate de două baraje energetice, impenetrabile.

Până la această parte însă, cartea se constituie într-un monolog dialogat despre francmasonerie, intențiile și acțiunile ei, de la origini până în prezent, o seamă de informații senzaționale, fără îndoială, dar, fără să fiu lăudăros nu pentru mine. Am citit destul de mult despre subiect, nemaifiind mirat de noutatea datelor oferite. Astfel, senzaționalul din carte ar putea fi foarte bine redat într-un articol de ziar, nu prea amplu, cu tot cu imagini, grafice și scheme. Ce m-a amuzat însă teribil în prima parte a cărții a fost următoarea afirmație a venerabilului Massini, un francmason afiliat Clubului Bilderberg: Pentru a ascunde cât mai bine manevrele politice și financiare pe care le declanșăm în aceste scopuri ne servim de cea mai spectaculoasă, dar în același timp cea mai hilară idee pe care am reușit să o infiltrăm maselor de oameni în ultimii două sute de ani. Aceasta este probabil una dintre cele mai de preț achiziții ale noastre, care ne-a adus multe servicii și care se dovedește foarte eficientă chiar și în prezent. Te vei mira, dar ea poartă un nume foarte cunoscut: Democrația! Noțiunea în sine nu face nici cât o ceapă degerată; cu toate acestea, ea este cea mai potrivită piesă în angrenajul planului nostru, care are mare succes la masele populare.

Acum, partea interesantăăă… Cu ajutorului unui satelit american,s-au descoperit acele baraje energetice din Munții Bucegi. După o operațiune româno-americană strict secretă, s-a pătruns într-un final în sala cea mare, numită Sala Proiecțiilor, unde s-au găsit urme bine definite ale unei civilizații ultra-dezvoltate, ce a existat acum mai bine de 50.000 de ani, o civilizație de Uriași. Foarte multe detalii privind o peșteră cu oase de Uriași descoperită în România au fost oferite într-o emisiune a lui Mădălin Ionescu care se găsește aici. Nu prea pot să sintetizez informațiile oferite în carte despre conținutul fabulos al marii săli, deoarece ar trebui să tai părți esențiale. Pot să vă ofer însă alte detalii cum ar fi faptul că o altă structură de acest tip a fost descoperită în Bagdad, capitala Irakului, americanii având acces la ea imediat după începerea războiului, acesta fiind unul din principalele motive pentru care a fost început conflictul. De asemenea, din Sala Proiecțiilor pornesc trei tuneluri, unul spre Tibet, unul spre Centrul Pământului, către o posibilă lume a uriașilor, și unul spre Egipt, spre un alt Sfinx. Mai multe detalii aici.

Schelet de uriaș. Observați diferența între arheolog și schelet.

Se presupune că aceste structuri au fost de fapt adăposturi anti-atomice folosite de strămoșii noștri în războiul nuclear desfășurat în Sistemul Solar în urmă cu 50.000 de ani. Pare ceva imposibil, de necrezut, de luat în râs… corect, așa e, dar dacă voi credeți în existența unei divinități, fie ea Iisus, Allah, Buddha ș.a., atunci cred că puteți să luați în calcul și posibilitatea acestei variante de apariție și evoluție a speciei umane pe Pământ. Astfel, așa cum afirmă și cartea, teoria religioasă a existenței, teoria evoluției a lui Darwin, religiile, istoria… însăși cultura umană sunt aruncate în aer.

Statuia din Lost. N-are legătura cu Bucegiul. Sau are?

Pentru fanii seriei Lost se face o analiză a Sfinxului din Bucegi, care, deși a fost modelat de vînt în forma actuală, ce o fi fost oare în forma sa inițială? Capul vreunei statui uriașe? Tot ce se poate.

Acum intervine partea cea mai neplăcută a întregului post, partea în care nu pot să demonstrez dacă ceea ce se spune în carte este  adevărat. Cam la asta se rezumă totul. Structura cărții, cu personajele care apare șamd este evident una închipuită, lucru ce nu schimbă cu nimic senzaționalul descoperirii. Nu asta e important ci dacă descrierea acelei descoperiri de la final este sau nu adevărată, dacă proiecția Marelui Potop și salvarea oferită de înaltă tehnologie a uriașilor(ce ironic, nu?) este sau nu doar o fabulație, dacă în interiorul Sălii există o urnă cu Praful tinereții sau nu, dacă există în Bucegi sau nu mese uriașe care dacă sunt atinse proiectează o hologramă descriind istoria omenirii, șamd. Veridicitatea acestor afirmații este singurul aspect important care apare în urma lecturării romanului. Nimeni nu poate spune însă nici DA, nici NU. Depinde doar de noi. Merită însă să aruncați un ochi și la emisiunea lui Mădălin Ionescu pusă la dispoziție pe Youtube, dar și la imaginile alăturate.

Schelet de uriaș găsit de americani în Irak.

P.S.: Acum câteva luni, a apărut la știri interviul luat unui mason ce a vizitat România, care spunea că în următorul deceniu, țara noastră va deveni cea mai importantă din lume, de ea atârnând întreaga soartă a umanității.

Aaa, și cumpărați cartea! Neapărat! Merită!

Mai multe detalii, inclusiv o sinteză a ultimei părți a cărții aici.

„In legatura cu “interviul luat unui mason ce a vizitat România, care spunea că în următorul deceniu, țara noastră va deveni cea mai importantă din lume, de ea atârnând întreaga soartă a umanității”
– poti sa dai detalii suplimentare, te rog? Sau vreun link? Multumesc”

Link către știrea respectivă.

12 comentarii

Din categoria - Carti, • Radu Cinamar, Teorica Conspiraţiunii

12 răspunsuri la „Viitor cu cap de mort (uriaşii din Bucegi)

  1. dionis

    faza cu uriasii … s-ar putea sa fie adevarata, exista unele mentiuni in Biblie cum ca niste ingeri au profita de pamantence si din unirea lor au rezultat uriasii ( plus faptul ca sunt amintiti in toate legendele lumii asta nu prea suna a coincidenta ). da’ aia cu tunelul spre centru pamantului… aici nu pot sa cred, avand in vedere miscarea scoartei, modificarea polilor… nu cred sa fi fost cineva in stare de o asemenea constructie)

  2. dionis

    a si stautuia din lost.. zeul ala e zeul mortilor la egipteni (tine in mana si crucea ankh) asa ca metafora din Lost e ca locul ala e lumea de dincolo. nu are treaba cu uriasii.

  3. La faza cu Lost ma refeream la faptul ca in timpul prezent al filmului (ma rog, relativ prezent) mai supravietuise doar un picior din ditai statuia. Legat de uriasi, iti dai seama ca s-ar putea sa fie adevarat, s-ar putea sa nu. Cert este ca suntem mintiti, nu ni se spune totul. Poate ca e mai bine asa… Totusi, as vrea sa stiu adevarul complet. Nu cred ca as innebuni de frica.

  4. mihai

    eu cred in existenta gigantilor. si in biblie se aminteste de ei. am citit deunazi inuaki 2. david, spunea ca dedesuptul bucegilor exista tunele. de fapt in toata lumea exista tunele. si ca sunt si locuite! ce este asa greu de crezut? daca noi, pamantenii suntem inapoiati, celelate civilizatii trebuie sa fie la fel ca noi?? am fi ingnoranti sa credem ca alte civilizatii nu s-au bagat in viata noastra si, chiar mai ignoranti sa presupunem ca nu exista alte civilizatii.

  5. Credem in Dumnezeu, ingeri coborati din cer, dar niste gauri artificiale pe sub pamant?! Nu se poate asa ceva! Rezonez perfect cu tine Mihai.

  6. kamal

    In legatura cu „interviul luat unui mason ce a vizitat România, care spunea că în următorul deceniu, țara noastră va deveni cea mai importantă din lume, de ea atârnând întreaga soartă a umanității”
    – poti sa dai detalii suplimentare, te rog? Sau vreun link? Multumesc

  7. Sincer să fiu, am citat din memorie, dar acum că m-ai rugat, am căutat știrea și am găsit-o. Am pus un link în subsolul articolului.

  8. Radu Cinamar poate fi Radu Maracin.

  9. Dionis si biblia si restul lumii, ai citit cartea si inca nu ai inteles ca biblia e doar un instrument, al „acelor sfinti meschini”, cae e folosit in a manipula masele de oameni inca din cele mai vechi timpuri, un instrument care a apucat o cale gresita in zilele noastre. Conceperea ei a indus teama oamenilor in CEVA, ceva ce practic nu e palpibil, e de nevazut si de neintalnit. Eu nu cred in astfel de divinitati supreme, dar cred ca fiecare om in sinea lui e o divinitate pe care trebuie sa o venereze si sa o cinsteasca cum se cuvine. si de aici incolo comentariile nu isi mai au rostul.

    Uriasul ? Da e un urias. si ? care e treaba ? Noi ne miram pt un urias gasit in munti cand asta e doar inceputul. Pregatiti-va pentru mai mult.

  10. Roxana

    Buna!
    Conform cautarilor mele pe internet prima poza din acest articol ar fi un fals, mai exact o prelucrare in Photoshop pentru un concurs de fotografie. O universitate de Informatica din america spune ca ar detine drepturile de autor.
    Este ciudat ca sunt foarte putine poze pe internet despre asta.
    Cer este ca sunt tot mai multe stiri contradictorii peste tot, doar ca sa ne reduca la o stare generala de bulversare si lipsa de reactie.

Lasă un comentariu